ACTIVITATS

ESCOLA DE JUDO

L’Escola de Judo desenvolupa la seva activitat 6 dies per setmana, de dilluns a dissabte, amb més de 500 alumnes de 5 i 15 anys. S’agrupen en base a edats i nivells sota la següent classificació: PRE-JUDO (4-5 anys), INICIACIÓ (6-7-8 anys), BENJAMÍ (9-10 anys), ALEVÍ (11-12 anys), INFANTIL (13-14 anys).El rati d’alumnes/grups oscil·la entre els 15 i 20 judokes.

JUDO EXTRAESCOLAR

Mitjançant convenis amb l’AMPA, portem directament l’activitat de Judo als centres escolars. Des de l’Associació GIRONA-JUDO ens fem càrrec de tot allò necessari per organitzar l’activitat Extraescolar (tatamis, material esportiu, tècnics…).

Professionalitat i una dilatada son la nostra garantia.

EXÀMENS CINTURÓ NEGRE

Sense cap mena de dubtes som l’entitat de les comarques gironina amb més cinturons negres formats. Un cop per setmana hi ha una sessió especifica destinada a preparar als alumnes per als exàmens de Cinturó Negre. Des de els inicis, més de 90 cinturons negres s’han format als nostres tatamis.

JUDO LÙDIC de 4 a 80

De 4 a 80 diguem. 4 anys es l’edat que te el judoka més jove del nostre Club y 80 anys el “menys jove”. El Judo te un caire lúdic que tractem d’aprofitar mitjançant en ventall de grups i horaris que oferim.

JUDO COMPETICIÓ – RENDIMENT ESPORTIU

En el Club tenim molt ben diferenciat el Judo Recreatiu del Judo Competició i Rendiment Esportiu. La majoria dels nostres Tècnics i Professors tenen un dilatat i ampli currículum com a esportistes d’elit. Axó ens permet poder organitzar grups específics de competició classificats per edats. Els nostres judokes s’inicien en la competició federada a partir de la categoria Infantil-Sub15.

JUDO a l’ESCOLA -campanya-

Des de fa 25 anys, aquesta campanya porta directament els Judo als centres escolars dins l’horari lectiu. Amb una mitjana de 12 centres escolars i 3.000 alumnes per temporada, aquesta campanya es una excel·lent eina de promoció i difusió del Judo a la comarca del Gironès.

JUDO UNIVERSITARI (UdG – EUSES)

Mitjançant la Universitat de Girona i EUSES, nombrosos alumnes universitaris opten pel nostre programa de Judo i Defensa Personal. L’activitat es desenvolupa amb un excel·lent nivell de participació.

TALLERS I CURSOS DE DEFENSA PERSONAL

Els Cursos i Tallers de Defensa Personal en format Trimestral compten amb un gran nivell d’acceptació i participació. Des de fa anys un Equip Tècnic específicament dissenyat per aquesta activitat porta a terme l’activitat amb uns excel·lents resultats de participació