COMPETICIÓ

Rendiment Esportiu

ESCOLA DE JUDO

6 dies a la setmana

11 mesos a l’any

ACTIVITATS LÚDIQUES

Campus i Colònies

EL CLUB

En aquest apartat, farem un viatge per la història del Club, instal·lacions, objectius i professorat. Per accedir, feu clic sobre l’enllaç:

Presentació del club – Junta directiva i fitxa tècnica – Equip Tècnic

PRESENTACIÓ DEL CLUB

GIRONA-JUDO Associació

Es fundada i constituïda a l’any 2.000 com iniciativa d’un grup d’entitats i professors de Judo de les comarques gironines amb la finalitat d’agrupar-se per treballar conjuntament dins l’àmbit del Judo, encara que la seva estructura i sistema organitzatiu te el seu origen en el Club Judo Fuji-Yama (1.977); així donç son 36 anys d’activitat al Judo.

El nostre àmbit d’actuació es la comarca del Gironès i més concretament l’Àrea de Girona (Girona, Salt i Sarrià). Des de els nostres inicis estem afiliats a la Federació Catalana de Judo i D.A. (Registre d’entitats esportives nº 11.244).

L’Associació GIRONA-JUDO disposa actualment de 13 punts de Judo a l’Àrea de Girona (Girona – Salt – Sarrià) que ens permeten donar servei setmanalment 485 judokes entre els 5 y 14 anys.

El nostre centre de referència en quant a instal·lacions es el pavelló municipal d’esports Girona-Fontajau, on disposem del Dojo principal (Dojo Girona) amb 350 m2 de tatami.

La campanya Judo a l’Escola, inclosa dins el programa del Consell Esportiu del Gironès per la difusió i promoció del Judo en edat escolar, ens ha permès portar el Judo als centres escolars del Gironès amb la participació directa de 2.831 alumnes durant el curs 2012-13.

L’objectiu prioritari de l’Associació GIRONA-JUDO es estar present amb el Judo en els àmbits: Esportiu, Cívic, Social i Educatiu. Adoptant una postura de Responsabilitat Social, fa 5 anys hem engegat el programa de Judo Social a la Vila de Salt; actualment està consolidat amb uns excel·lents nivells de participació.

La competició i el rendiment esportiu es una altra de les nostres prioritats. Durant tots aquest anys els nostres judokes han estat al capdavant del Judo català. Actualment som l’únic equip Català, participant a la Lliga Estatal de Judo.

JUNTA DIRECTIVA

Junta Directiva

Aquí us deixem l’organigrama de la junta directiva.

Premeu directament sobre la imatge per ampliar-la,

o bé, feu clic al botó, gràcies.

FITXA TÈCNICA

Fitxa Tècnica

Aquí us deixem la fitxa tècnica del Club.

Premeu directament sobre la imatge per ampliar-la,

o bé, feu clic al botó, gràcies.

EQUIP TÈCNIC

Equip Tècnic

L’equip tècnic del club està format per :

– Staff Tècnic

– Professors de Judo

– Monitors de Judo