L’esportista gironí es queda a les portes de la victòria en la categoria de 90 kg. Jaba Bitsadze perd el combat que li donava el pas a les semifinals i acaba en setena posició en 81 kg.
Temo Khachidze (Securitas-Girona Judo) s’ha penjat la medalla de plata en 90 kg a la primera prova de l’European Cup, que s’ha celebrat dissabte i diumenge a Màlaga. El representant del club gironí s’ha quedat a les portes de pujar al lloc més alt del podi en la final que ha disputat contra Daniel González. El segon lloc de Khachidze és el resultat més destacat del Securitas-Girona Judo, que s’ha desplaçat a Màlaga amb un equip format per Jaba Bitsadze, Sergi Salas, Gio Khabuliani i Gio Tkemaladze, tots ells sota la direcció tècnica de José Salas.
Khachidze ha superat l’alemany Maksym Chykurda a la primera ronda, en el segon combat s’ha desfet sense problemes de l’anglès Jamal Petgrave, i en semifinals ha vençut al portuguès Tiago Rodrigues. En la lluita per la medalla d’or, el judoka gironí ha pres la iniciativa contra González, però ha comès una errada que ha permès el seu rival situar-se per davant i que li ha impedit obtenir el triomf final. En aquesta mateixa categoria, 90 kg, Sergi Salas ha perdut els dos combats que ha disputat.
En 81 kg, Jaba Bitsadze ha perdut contra l’alemany Dominic Ressel el combat que li donava accés a les semifinals i ha acabat en la setena posició, amb un balanç de tres victòries i dues derrotes. Gio Khabuliani, per la seva banda, ha quedat eliminat en la primera ronda. El primer representant del Securitas-Girona Judo que ha entrat en competició ha estat Gio Tkemaladze, en 66 kg. En primera ronda ha superat l’italià Sandro Lorito, però en segona ha perdut cobntra l’alacantí Carlos Cases i no ha tingut opció a repesca.
“Estem satisfets amb la medalla que ha aconseguit Temo Khachidze, tot i que hem de fer algunes correccions de tipus tècnic i tàctic amb la finalitat de gestionar millor les situacions quan ens trobem amb avantatge en el marcador”, explica José Salas, que destaca que “acaba de començar la temporada i, tot i que hem de fer algunes millores, som molt optimistes cara al futur”. El proper cap de setmana el Securitas-Girona Judo participarà a la Copa Catalunya absoluta, una competició q