ACTIVITATS LÚDIQUES

Campus i Colònies

ESCOLA DE JUDO

6 dies a la setmana

11 mesos a l’any

COMPETICIÓ

Rendiment Esportiu

ACTIVITATS QUE REALITZEM AL CLUB

Escola de Judo

L’Escola de Judo desenvolupa la seva activitat 6 dies per setmana, de dilluns a dissabte, amb més de 450 alumnes de 5 i 15 anys. L’agrupació en fa en base a edats i nivells sota la següent classificació: Judo MINI (5-6-7 anys) pel període d’Iniciació. Judo BENJAMÍ (8-9-10-11 anys) pel període de Perfeccionament. Judo ALEVÍ-INFANTIL (12-13-14 anys) pel període de Tecnificació. El rati d’alumnes/grups oscil·la entre els 15 i 20 judokes.

Judo Extraescolar

Els convenis amb les AMPAS ens permet portar directament l’activitat de Judo als centres escolars. Des de l’Associació GIRONA-JUDO ens fem càrrec de tot el necessari (material esportiu, tatamis, tècnics… ) per engegar i desenvolupar l’activitat. El nostre àmbit d’actuació es la comarca del Gironès (St. Gregori, Fornells, Celrà…) encarà que la nostra principal activitat la desenvolupem a l’Àrea de Girona (Girona-Salt-Sarrià de Ter). Durant el 2013-14, està previst impartir Judo extraescolar en 13 escoles. Professionalitat i una experiència de més de 30 anys son la nostra garantia.

Defensa Personal i Judo Femení

Activitat destinada exclusivament a dones, amb classes i programes d’ensenyament dissenyats específicament per a aquest col·lectiu. Els cursos de Defensa Personal en format Trimestral compten amb un gran nivell d’acceptació i participació. Des de fa anys un Equip Tècnic específicament format per aquesta activitat porta a terme l’activitat amb uns excel·lents resultats de participació

Exàmens de Cinturó Negre

Sense cap mena de dubtes som l’entitat de les comarques gironina amb més cinturons negres formats. Un cop per setmana hi ha una sessió especifica destinada a preparar als alumnes per als exàmens de Cinturó Negre. Des de els inicis, han estat més de 60 els cinturons negres format als nostres tatamis.

Judo a l’Escola Campanya

La campanya JUDO A L’ESCOLA sorgeix a l’any 2007-08 dins els programes de Difusió i Promoció Esportiva que en aquells moments tenia engegats el Consell Esportiu del Gironès. En perfecta simbiosis amb aquest organisme hem continuat fins ara. Destinada als centres escolars de Primària i Secundaria, la seva finalitat es donar a conèixer i difondre el Judo com modalitat esportiva, educativa i formativa, dins l’horari lectiu. Ens aquets 6 anys han estat més de 12.000 alumnes els que han tingut un contacte directe amb el Judo mitjançant la campanya. Concretament durant el curs 2013-13 han estat 10 centres escolars i 2.831 alumes. L’Associació Girona-Judo posa a l’abats de les escoles i professors d’Educació Física tots els recursos i eines necessaris per fer l’activitat: tatamis, tècnics, difusió…

Judo Universitari (UdG – EUSES)

Des de l’any 2004, ininterrompudament, el conveni amb el Servei d’Esports de la UdG ens permet oferir als universitaris de Girona, l’activitat de introducció al Judo i Defensa Personal dins el programa de Crèdits de Lliure Elecció. L’activitat es desenvolupa amb un excel·lent nivell de participació. La introducció del Judo com practica esportiva regular dins l’ambient universitari, és un dels nostres objectius pel curs 2013-14.

Judo Competició – Rendiment Esportiu

Des de el Club tenim molt ben diferenciat el Judo Recreatiu del Judo Competició i Rendiment Esportiu. La majoria dels nostres Tècnics i Professors tenen un dilatat i ampli currículum com a esportistes d’elit dins el mon de la competició. La seva experiència i la programació de sessions complementaries de preparació física i programes específics d’entrenament per formar i preparar als competidors. Títols nacionals i medallistes internacionals figuren dins el palmarès dels nostres judokes. El Grup de Tecnificació Gironès que aplega a 30 judokes de 13 a 16 anys i … . recentment el nostre equip Girona Judo-Securitas es va proclamar campió d’Espanya de la categoria SUB21. Amb l’equip Absolut em aconseguit l’ascens a la 2ª divisió estatal, següent l’únic Club de Catalunya participant.